دستگاه کلدال یا کجلدال
0 نفر 

زمان بندی

ثبت نام
دسته بندی: آزمایشگاه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی


ویژگی‌ها:
  دوره استفاده: نمونه‌ای ساعتی


هزینه‌ها:


دستگاه کلدال یا کجلدال همان دستگاه هضم و تقطیر برای اندازه گیری پروتئین در مواد غذایی به روش کلدال بوده که روش استاندارد و رفرانس می باشد . کلدال هضم و تقطیر در مدلهای کلدال تمام اتوماتیک و کلدال نیمه اتوماتیک و کلدال دستی موجود می باشد . دستگاه هضم و تقطیر جهت اندازه گیری پروتیین در مواد غذایی استفاده می شود.در برخی مدلها دستگاه کلدال شامل تیتراتور اتوماتیک می باشد.

0 نفر 
0
(نفر0)


پرسش خود را در مورد منبع یا سرویس مطرح کنید

ثبت پرسش با انتخاب دکمه “ثبت پرسش”، موافقت خود را با قوانین انتشار محتوا در دیجی سرویس اعلام می‌کنم.